Friday, December 8, 2023

Gjendet gruaja që u largua nga shtëpia

Zyrtarët policorë të SPB-Tetovë- Njësia e Policisë-Grupçin e kanë gjete A.B. (24) nga Cerova e Tetovës, për të cilën më datë 07-prill 2023, nëna e saj S.B. (45) e ka raportuar se është larguar nga shtëpia. Me atë është realizuar bisedë zyrtare, ku ka deklaruar se me vetdëshirë është larguar nga shtëpia dhe se nuk dëshiron që të kthehet. (U.H)