Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu vazhdon edhe sot vizitën në Republikën e Maqedonisë së Veriut, me çrrastë në ora 10:20 do të mbajë fjalë rasti para stafit akademik dhe studentëve në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup.Osmani gjatë vizitës zyrtare në Maqedoninë e Veriut,  pritet që ta vizitojë edhe Tetovën ku do të realizoj takim me kreun e kësaj komunë, Bilall Kasamin dhe kryetarët e komunave të tjera të rajonit të pollogut.