Bislimi: Kosova është histori suksesi dhe përparimi të qëndrueshëm.

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi, po qëndron për një zyrtare në Suedi.

Në mesin e shumë takimeve, numri dy i Qeverisë së Kosovës ka takuar edhe sekretarin e Shtetit për Punë të Jashtme, Jan Knutsson.

Bislimi tha se Kosova është një histori e suksesit dhe përparimit të qëndrueshëm.

“Vlerat evropiane dhe demokracia e gjallë. Kjo është ajo që përfaqëson dhe përfaqëson Kosova”, tha Bislimi.