Monday, December 4, 2023

Bekteshi: Nuk do të bëjmë lëshime, qytetarët do të mbrohen, mbështetje për ISHT-në dhe Policinë Financiare

Ministria e Ekonomisë ofron mbështetje të fuqishme për punën e Inspektoratit Shtetëror të Tregut dhe Drejtorisë së Policisë Financiare pas tre kallëzimeve penale të sotme ndaj tregtarëve të pemëve dhe perimeve për evazion fiskal, ka njoftuar ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në profilin e tij në Facebook.

“Qytetarët do të mbrohen deri në fund. Nuk do të ketë lëshime për këdo që nuk respekton vendimet e Qeverisë. Qytetarët duhet të raportojnë të gjitha shkeljet, nuk do të lejojmë që t’u shkelen të drejtat e konsumatorit”, tha ministri Bekteshi.779806090178196