Sunday, June 4, 2023

Ky është finalisti i katërt i Big Borther Vip


Kristi shpallet finalisti i katërt i BBV2.

Finalisti i katërt i këtij edicioni të dytë të Big Brother Vip është Kristi. Kristi i bashkohet Luizit, Efit dhe Deas në këtë rrugëtim, në garë për çmimin e madh.

Kristi falenderoi publikun që votoi për ta dërguar atë në finale.

Qetsori dhe Nita lanë sonte shtëpinë e Big Brother.