Këngëtarja e njohur Shyhrete Behluli e mendon veten akoma të re, por kësaj radhe ia huqi keq me fotoshopin.

Si shumë nga këngëtaret dhe femrat tjera në përgjithësi, edhe Shyhrete Behluli disa foto të saj i rregullon me FaceApp.

Pavarësisht avancimit të aplikacionit, ai lë gjurmë që dëshmojnë se foto i është nënshtruar këtij app-i.

Këto gjurmë janë kryesisht dëmtimi i aksesorëve që mund të ketë personi në fotografi, siç ka ndodhur edhe në rastin e këngëtares sonë.

Epo, mjeshtri paska qëlluar i dobët.