Andi dhe Gresa e bëjnë publike martesën e tyre.

Çifti i njohur kanë shtuar dyshimet përmes komenteve.

Në njërën nga fotografitë e modeles, Andi i ka komentuar duke e quajtur grua.

Ndërkohë, Gresa i ka bërë tag duke i komentuar një emotikon zemër.

Dyshimet u shtuan se çifti mund të jenë martuar. Megjithatë, kjo mbetet vetëm një aludim, për faktin se dyshja nuk kanë konfirmuar asgjë.

Sidoqoftë, presim dhe shohim!