Sunday, December 3, 2023

Pas shumë vitesh, sot Arbanës i ndodhi e papritura


Prezantuesja e njohur ka ndarë një sekret nga jeta e saj.

Arbana Osmani tha se pas shumë kohësh ka pasur mundësinë të flejë gjum pa fëmijët e saj dhe pa bashkëshortin, Eduartin.

Megjithatë, ajo u shpreh se kjo gjë nuk ka ndodhur, ashtu siç thotë moderatorja për shkak të angazhimeve të shumta në “Big Brother”, si dhe mbase edhe mosha.