Sunday, December 3, 2023

Aksioni policor në Momin Potok, konfiskohet sasi e konsiderueshme droge

Në një aksion policor që është zhvilluar pasditen e sotme në afërsi të sallonit “Toyota” në Momin Potok janë arrestuar disa persona, si dhe është gjetur nj; sasi e konsiderueshme droge, ka konfirmuar MPB-ja.

Më shumë detaje rreth këtij aksioni të madh policor do të jepen gjatë ditës së nesërme.