Sunday, June 4, 2023

“Luizi është lojtari më i miri i të gjithë “Big Brother-it””


Mbrëmë është mbajtur “Fan Club” në vend të “primet” të “Big Brother VIP Albania”.

Gazetarja, Ilda Bejleri, po komenton sonte situatat dhe lojtarët.

Ajo tha se Luizi është lojtari më i mirë i të gjithë kohrave të “Big Brother-it”. Gazetarja gjithashtu ka komentuar edhe Efin.

Sipas saj, ajo është shumë fallso si lojtare, e madje pati kritika koxha të mëdha ndaj saj.

Këto kritika i ka kundërshtuar Mikela shoqja e saj e ngushtë.