Sunday, May 28, 2023

Efi bëhet nuse, nuk keni parë më të mirë


S’keni pa më të mirë, Efi bëhet nuse.

Finalistja përmes një efekti është shndrruar në nuse me vello.

Përmes aplikacionit në Tik Tok, fansat e kanë bërë nuse bukuroshe, shkruan Kosovarja.

Video e publikuar mori vëmendje dhe u komentua nga ndjekësit në platformën e njohur.