Sunday, December 3, 2023

Nga mesnata ulet sërish çmimi i derivative të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 2,86% në raport me vendimin e datës 2.5.2023.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1) ulen për 2,00 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 1,455 den/kg dhe tani do të jetë 39,620 den/kg.

Nga data 6.5.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 78,00 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 80,00 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) 67,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 66,00 (denarë/litër)