Monday, December 11, 2023

Haradinajt s’i mjaftojnë tri shtëpitë e qindra mijëra eurot, merr edhe pagën e veteranit


Ish-kryeministri i Republikës së Kosovës, gëzon pasuri të jashtëzakonshme, jo vetëm në të holla.

Kjo shihet në deklarimin e tij tashmë të publikuar nga Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit, përcjell lajmi.

Siç edhe mund ta vëreni, i pari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës i ka tri shtëpi në emër të tij, një villë në bashkëpronësi.

Veç kësaj, ai ka edhe 2700 euro nga paga e veteranit si dhe mbi 18 mijë nga Kuvendi i Republikës.

Haradinaj ka shkruar që nget një veturë Cadillac në vlerë 19 mijë euro. Më poshtë pasuria e paluajtshme e tij, kurse KËTU gjeni deklarimin e plotë.