Sunday, December 3, 2023

Nesër regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup

Njësiti për Siguri në Komunikacionin Rrugor pranë SPB Shkup nesër do të ndërmerr masa për regjim të posaçëm të trafikut për shkak të mbajtjes së garës në rrugë në 10 kilometra e emëruar si “Hallk Eko Shkupi vrapon 10 K”, në organizim të Lidhjes së Sporteve të Shkupit.

Me fillim në ora 08:30 minuta deri në orën 10:30 minuta nisja bëhet në bulevardin “Ilinden” – lokacioni Fontana, ndërsa garuesit do të vrapojnë nëpër bulevardin “Ilinden” deri në udhëkryqin me rrugën “Nikolla Parapunov”, pastaj deri në udhëkryqin me rrugën ”Aradhat Partizane”, djathtas deri në “Urën e Vllajkos” ku kthehen në gjysëmrreth dhe prapa nëpër të njëjtën rrugë përsëri kthehen në rrugën “Nikolla Parapunov” dhe nëpër bulevardin “Ilinden” deri në cakun te lokacioni Fontana në bulevardin “Ilinden”, me çka trafiku do të zhvillohet nëpër rrugët e afërta.

MPB u bën thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik ti respektojnë urdhërat të cilat i japin nëpunësit policor nëpër rrugët ku do të zhvillohet ngjarja.