Sunday, December 3, 2023

Presidentja takon Mbretin Charlesin III, i shpreh urimet më të ngrohta në emër të Kosovës


Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë qëndrimit në Londër me rastin e kurorëzimit të Mbretit Charles III, është takuar me Familjen Mbretërore.

Osmani ka thënë se është e nderuar që mund t’i shpreh urimet më të ngrohta në emër të popullit të Kosovës.

Sipas pamjeve të publikuar nga vetë presidentja, është takuar me Mbretin Charles III dhe princin e Uellsit, William

“E nderuar që mund t’i shpreh urimet më të ngrohta në emër të popullit të Republikës së Kosovës për Familjen Mbretërore në këtë rast të veçantë!”, shkroi Osmani në rrjetin social Twitter.