Sunday, December 3, 2023

Aksion i Inspekcionit dhe Policisë në afërsi të Tregut të Veturave


Inspekcioni e policia aksion në afërsi të Tregut të Veturave.

Drejtoria e Inspekcionit, Komuna e Prishtinës njofton se sot ka zhvilluar një aksion në koordinim me Policinë e Kosovës, me qëllim të lirimit të hapësirave publike në rrugët në afërsi të Tregut të veturave.

Sipas Drejtorisë së Inspekcionit aty rrezikohet edhe shëndeti i “nga therrja (prerja) e shpezëve në kushte totalisht të papërshtatshme”.

Njoftimi i plotë:

Sot që nga orët e hershme të mëngjesit Drejtoria e Inspekcionit – Komuna e Prishtinës ka zhvilluar një aksion i madh në koordinim edhe me policinë e Kosovës me qëllim të lirimit të hapësirave publike në rrugët në afërsi të Tregut të veturave, zonë në të ciën përveç papastërtisë që krijohet zakonisht, rrezikohet edhe shëndeti i qytetarëve nga therrja (prerja) e shpezëve në kushte totalisht të papërshtatshme.