Monday, December 11, 2023

Bekteshi: Maqedonia e Veriut me çmime shumë më të lira se Shqipëria

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi duke publikuar çmimet e disa produkteve ushqimore në rajon, përmes profilit në fejsbuk ka shkruar se masat po japin rezultatin e duhur dhe se kemi çmimet më të lira në rajon.
Bekteshi ka publikuar disa nga çmimet e produkteve ushqimore në Shqipëri, siç janë:
Buka – 45+ den
Pasta – 60+ den
Qumësht ALPSKO – 125+ den
Mollë – 75+ den
Domate -110 den