Friday, December 8, 2023

Olta nuk po fshihet më, shfaqet me bashkëshortin e saj në festën pas Big Brotherit


Nuk fshihen më, Olta shfaqet me Dorin në festën e post Big Brother.

Olta Gixhari më në “fund” ka vendosur që të mos fshihet më, por t’i tregojë të gjithve se kush është Dori i saj, i cili edhe pse nuk ishte pjesë e BBV, u bë po aq i njohur sa banorët.

Olta dhe doi të kapur dorëpërdore kanë qenë të pranishëm të dy në festën e organizuar pas mbylljes së BBV.

Kujtojmë që emri i Dorit u lakua shpesh brenda shtëpisë, por edhe jashtë saj. Por nga dita e sotme Dori i Oltës nuk është më një personazh misterioz.