Sunday, May 28, 2023

Darka romantike, kështu e puthë gruaja Korab Jetishin


Korab Jetishi në një darkë romantike me të shoqen, nuk mungojnë puthjet.

Korab Jetishi është i biri j këngëtarit Shkelzen Jetishi, i cili gjithashtu është këngëtar i afirmuar i muzikës popullore.

Korabi, ishte mjafta aktiv edhe në prezantimin e këngëve të shoqëruara me videoklipe, ama ka kohë që nuk ka sjell risi.

Këngëtari bashkë me të shoqen dhe familjen po jetojnë larg Kosovës, nga ku edhe sjellin foto kohë pas kohe, shkruan Kosovarja.

Në këtë foto shihen në një darkë romantike Korabi me bashkëshorten dhe duken mjaftë bukur.