Sunday, June 4, 2023

Luizi e Kiara kanë arritur në festë, kaq bukur po duket çifti i ri në daljen e tyre të parë


Kaq bukur po duket çifti i ri Kiara dhe Luiz në daljen e tyre të parë.

Dalja e parë si burrë e grua, kështu duken Luizi dhe Kiara pas martese.

Luiz Ejlli dhe Kiara Tito celebruan mbrëmjen e kaluar në martesë dashurinë e tyre. Prej natës së mbrëmshme tashmë Luizi dhe Kiara janë zoti dhe zonja Ejlli.

Luizi dhe Kiara tashmë duket se nukd o të ndahen më, ndërsa janë kapur doë për dore duke marrë pjesë në festën e organizuar pas mbylljes së BBVA.