Luizi habit me veprimin e fundit, ja dy personat që heqi nga Instagrami.

Luiz Ejlli ka hedhur herë pas here kunja përsa i përket miqve të tij, madje para disa kohësh i hoqi nga Instagrami dhe u bë sërish.

Duket se tani më miqësia ka marrë fund, njëherë e mirë pasi Luizi i ka hequr sërish Marion dhe Jonin. Njërin prej tyre e ka patur edhe dëshmitar në dasmë.

Epo disa gjëra nuk zgjasin përgjithmonë.