Sarah Berisha dhe DJ PM u njohën brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, aty ku nisën edhe një romancë. Teksa disa ishin skeptikë nga kjo lidhje dhe thonin se do të ndaheshin sapo të përfundojë “Big Brother VIP 1”, ata i kanë hedhur poshtë këto aludim.

Edhe pse janë mjaft të rezervuar për marrëdhënien e tyre, ata herë pas here postojnë foto e video me njëri-tjetrin, duke treguar se janë bashkë dhe mjaft të lumtur.