Mbesa e Sinan Vllasaliut qenka një bukuroshe e vërtetë.

Sinan Vllasaliu, ditë më parë mori epitetin gjysh për të tretën herë.

Ai pas Jonit dhe Nia’s ka edhe një mbesë që e emëruan Ona.

Ona ka lindur në Shtete e Bashkuara të Amerikës, por kjo nuk e pengoi këngëtarin të ia ndaj fotografinë e saj.

Sinani ka një raport shumë të ngushtë, me mbesën dhe nipin e tij.