Gjatë ditës në Zveçan ka pasur përleshje në mes forcave të KFOR’it dhe protestuesve serbë.

REL ka publikuar një video ku shihet situata e tensionuar gjatë ditës atje.

Disa pjesëtarë të lënduar të KFOR-it janë parë në rrugë të Zveçanit pas intervenimit për t’i shpërndarë protestuesit serbë në Zveçan.