Presidentja e Republikës së Sllovenisë, Natasha Pirc Musar sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në vendin tonë, me çrrastë do të takohet me homologun e saj presidentin Stevo Pendarovski, ndërsa do të ketë takime edhe me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi, kryeministrin Dimitar Kovaçevski, si dhe do të mbaj fjalim në Parlament.