Yll Limani vetëm që sjell pamje nga dasma e Arbanës dhe Edit.

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj sot kanë kurorëzuar dashurinë e tyre shumë vjeçare.

Çifti i njohur shqiptarë i thanë njëri tjetrit ‘PO’ në Toskana të Italisë.

Siç edhe u paralajmërua, eventi do jetë në privatësi të plotë duke mos lejuar të postojnë fotografi dhe video nga askush.

Por, këngëtari Yll Limani, na ka zbuluar një detaj nga dasma duke i postuar lulet me një mbishkrim.

”Ceremonia e Arbanës dhe Edit ishte shumë e bukur por nuk po më lajnë kurgjo me qit. Këto lule thanë bon”.