Lule Mustafa, është njëra nga artistet e skenës muzikore shqiptare.

Ajo u bë e njohur pasi në skenë ka hyrë në duet me gjitha motrat tjera, Mustafa, shkruan ORAinfo.

Si sugarica e shtëpisë që është ajo ka qenë njëra nga motrat më të përkëdhelura.

Viteve të fundit, ajo ka nisur karrierën si solo këngëtare dhe projektet e saj janë pëlqyer nga publiku.

Se fundmi, Lulja është shfaqur e veshur me serioze.

Por ajo qe bie në sy është kombinimi qe ka bërë në veshje.

Me komplete serioze, ajo ka veshur atlete të cilat nuk është qe po i shkojnë edhe bukur në këtë kombinim.

Për ku është nisur me këtë veshje ‘sugarica’ e motrave Mustafa? /ORAinfo/