Gjatë mbrëmjes së djeshme Stresi nuk arriti të përfundojë mbrëmjen dhe performancën e tij në Vlorë ashtu siç ishte planifikuar.

Kjo pasi që një aksion i Policisë ia ndërpreu duke mbyllur lokalin më herët për shkak të zhurmës.

Kjo solli dhe revoltën e tij, i cili në rrjetet sociale ka hedhur të gjithë ‘vrerin’ që ka ndaj Policisë dhe ndaj shtetit.

Përmes një ‘Instastory’, ai i drejtohet shtetit duke pyetur sesi do mbahet turizmi në vendin tonë, nëse muzika mbyllet në orën 23:00.

Ai shton se mbrëmjen e kaluar mbi 2000 turista u kthyen të dëshpëruar pas mbylljes së muzikës.

Ky është reagimi i Stressit: