Tuesday, September 26, 2023

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe shumë i ngrohtë, do të fryjë dhe erë e dobët nga drejtimi jugor.

Temperatura minimale do të jetë në interval prej 12 deri në 23, ndërsa ajo maksimale do të arrij prej 32 deri në 40 gradë.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm, me diell dhe shumë i ngrohtë, do të fryjë dhe erë e dobët nga drejtime të ndryshme. Temperatura minimale do të ulet në 17, ndërsa ajo maksimale do të arrij në 38 gradë celsiusë.