Posta e Maqedonisë së Veriut, në kujtim të jetës dhe veprës së artistit Luran Ahmeti organizon Mbledhje komemorative në të cilën do të bëhet promovimi i pullës postare kushtur aktorit.

Mbledhja Komemorative do të mbahet në Teatrin shqiptar në Shkup, me fillim nga ora 20:00.