Tuesday, September 26, 2023

Në Tabanoc dhe Bogorodicë për hyrje dhe dalje nga Maqedonia pritet rreth 40 minuta

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në rrugë të thata, njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM).

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar.

“Në vendkalimi kufitar Tabanoc ka frekuencë të shtuar të automjeteve, koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimi kufitar Bogorodicë koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 40 minuta”, thonë nga LAMM.

Nga atje u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.