Saturday, September 30, 2023

Medvedev: Kapitullimi i Ukrainës hap rrugën drejt paqes

“E vetmja gjë që Ukraina ka vërtet nevojë është kapitullimi, i cili ka shumë të ngjarë të hapë rrugën drejt paqes, por as Uashingtoni dhe as Kievi nuk duan një rezultat të tillë”.

Kështu u shpreh zëvendëskryetari i Këshillit të Sigurimit rus, Dmitry Medvedev, shkruan Tass.

“As Uashingtoni dhe as Kievi nuk duan paqe,” shkroi ai në kanalin e tij në Telegram.

Medvedev foli edhe për kundërofensivën e Ukrainës.

“Por ky operacion është tashmë i pafuqishëm për të ndihmuar regjimin e Kievit, i cili tani ka përparuar në fazën e kalbjes pas vdekjes. Asgjë nuk mund ta ringjallte trupin e tij në këtë pikë,” përfundoi ai.