Saturday, September 30, 2023

Ҫika e Lutfi Hazirit lajmërohet nga pushimet, provokon rëndë me pamjne e fundit

Lotina është vajza e nënkryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri.

Ajo është një femër shumë e bukur dhe atraktive, shkruan ORAinfo.

Lotina është edhe shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të shumta.

E sot nga pushimet, Lotina po duket më e zjarrtë se asnjëherë më parë./ORAinfo/