Saturday, September 30, 2023

Pa ujë Matka, Gllumova, Shishova dhe një pjesë e Sarajit

Për shkak të një defekti në rrugë të një gypi të ujit në rrugën për në fshatin Arnaqi, pa ujë nga ora 08:30 do të jenë konsumatorët e fshatrave Matkë, Gllumovë, Shishovë dhe një pjesë e Sarajit, njofton NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup.

Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje deri në evitimin e defektit.