Saturday, September 30, 2023

Radhë automjetesh në Rrugën e Kombit dhe pikën kufitare të Vermicës, pushuesit kthehen në Kosovë

Qytetarët e Kosovës po kthehen pas pushimeve që kaluan në Shqipëri.

Shqipëria ka përjetuar një ‘bum’ turistik këtë sezon veror.

Përveç qytetarëve nga Kosova, të shumtë kanë qenë të huajt që kanë zgjedhur Shqipërinë për të kaluar pushimet.