Shoqata Kosovare e Kërkim-Shpëtimit ka njoftuar se fëmiun e kanë gjetur të vdekur pas një operacioni kërkimor.

Ndërkohë, rastin e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.

Agron Borovci ka deklaruar se i mituri u gjet i vdekur në lumë.

“Rreth orës 18:15, është pranuar informata ndërlidhur me dyshimet për rënien në lum të një fëmije rreth pesë vjeç, në fshatin Raskovë të komunës së Obiliqit. Policia menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes, me ç’rast ka vijuar kërkimet dhe gjurmimet në terren. Rreth orës 20:30 është raportuar pë gjetjen e trupit të fëmijës por fatkeqësisht pa shenja jete. Aktualisht po trajtohen rrethanat që karakterizojnë ngjarjen” deklaroi Borovci.