Stafi në Qendrën Warrington të Cats Protection kishte thënë se macja katërvjeçare “kishte një hundë mjaft të madhe” kur u soll.SHBA-Një mace e braktisur është zbuluar me një veti të rrallë në pamjen e saj. Sipas një fotoje të zbuluar nga BB, macja ka dy hundë. Stafi në Qendrën Warrington të Cats Protection kishte thënë se macja katërvjeçare “kishte një hundë mjaft të madhe” kur u soll.

Gjatë një kontrolli të dytë dhe të imtësishëm u konstatua nga një veterinere, se një problem kolegjenital e ka bërë macen të ketë dy hundë.Menaxherja e qendrës Lindsay Kerr tha: “Ne të gjithë kemi rënë në dashuri me të veçantën McPhee. Nuk mund të ndalemi së shikuari dy hundët e saj!”

Ajo ka dëshmuar të jetë një zonjë e butë që adhuron bujën dhe përkëdheljen dhe ne shpresojmë se fama e saj e re do të thotë se ajo nuk do të ketë mungesë të adoptuesve të mundshëm.