Blero nuk pranon ta kalojë natën e parë si “çift” në Big Brother

Big Brother VIP Kosova ka startuar dhe sfidat për banorë kanë filluar që nga nata e parë.

Sfida e parë për banorët ishte që ata të flenin në çift nga dy persona për t’i fituar 1000 euro.

Këngëtarit, Blero Muharremi, i ra numri i njejtë me aktoren shqiptare me famë internacionale në botën e kinematografisë së filmave për të rritur, Alby-në.

Por Blero menjëherë reagoi dhe tha se nuk e pranon këtë sfidë.