Çdo amvise e di se sa e vështirë është të heqësh kombinimin e pluhurit dhe avujve të yndyrshëm që thjesht formojnë depozita që janë të vështira për t’u pastruar

Ne kemi një këshillë të shkëlqyer për ju.

Vendosni një fletë letre pjekjeje në sipërfaqet e sipërme të elementeve dhe ajo do të mbledhë ata avuj yndyrorë dhe pluhurin.

E dimë që shumë amvisa mendojnë se është më mirë të vendosin aty letrën e ambalazhit. Por le të jemi të sinqertë: sa punë na duhet për të prerë madhësinë e duhur, sa shpesh harrojmë të blejmë një rrotull të ri letre? Sa kohë harxhojmë për të zgjedhur dezenin e duhur, edhe pse e dimë që këto sipërfaqe nuk duken?

Letra për pjekje i zgjidh të gjitha këto probleme, transmeton Telegrafi.