Lumbardhi dhe Gania kanë shprehur pëlqim dhe simpati ndaj Albës, banores tjetër të shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2.

Por ajo u ka kthyer përgjigje të dyve në këtë Prime, duke u thënë se nuk ndjenë dhe nuk i sheh me atë sy asnjërin për momentin, shkruan klankosova.

“Ka shumë respekt për Lumbardhin nuk e shoh me atë sy për momentin”.

“Ndërkaq për Ganinë e shoh si shok të ngushtë”, ka thënë Alba.