Edona dhe Blero u përzgjodhën si banorët më të preferuar të publikut, ni Prime-n e kaluar.

Atë natë, Blero u shfaq shumë i mllefosur lidhur me vëmendjen që mori Edona, edhe pse këtë ai e mohoi pastaj duke thënë që nuk është aspak i shqetësuar.

Por, me sa duket tani dyshja kanë filluar t’i rregullojnë raportet, e të miqësohen.

Gjatë një bisede jashtë në oborr mes Edonës, Bleros e Vesës, ata e përmendën të dashurën e re të Bleros.

“Ishalla më thirrë edhe mua në dasmë”, I drejtohet Edona.

Blero përgjigjet “Gjithë”, duke ia zgjatur dorën Edonës, ku shihet se miqësia e tyre po fillon. /Telegrafi/