Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se rruga “Skënderbeu” në Bardhosh do të mbyllet tërësisht për shkak të punimeve në shtruarjen e shtresës finale të asfaltit.

Rruga do të mbyllet këtë të nga ora 06:00 deri në orën 18:00.

Kjo komunë njëherit ka kërkuar nga banorët që të largojnë veturat e tyre nga rruga që do të punohet dhe që të përdorin rrugët alternative dhe rrugët lidhëse si zgjidhje për qarkullim.