Reshjet e dendura të borës kanë filluar në vendin tonë qysh në orët e para të mëngjesit në Kosovë dhe po vazhdojnë ende.

Në disa zona, shoferët edhe kanë pasur vështirësi në komunikacion, veturat kanë rrëshqitur dhe janë krijuar kolona të gjata.

Në një video të publikuar bëhet e ditur se bora ka arritur deri në 22 cm në fshatin Sfircë në komunën e Dardanës.