Edona James ‘shpërthen’ në të qara, kjo është arsyeja.

Një debat i ashpër u zhvillua sot në dhomën e makijazhit mes Edonës, Albyt dhe Lumbardhit.

Ata ofenduan njëri-tjerin dhe kaluan në epitete të ndryshme, duke e quajtur edhe “fallco”.

Edona James nuk mundi të mbante lotët, derisa po debatonte me Albyn.

Pas përballjes, Buci, Gania dhe Shqipja i dolën në mbështetje Edonës, ndërsa kritikuan Albyn që rëndoi gjendjen e saj.

Por, Alby mohoi ta ketë rënduar me fjalë apo ngacmuar Edonën, por që kjo e fundit vet në një moment ‘shpërtheu’ në lot.