Kryeministri në ardhje i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka shkruar një postim pak minuta para se të merr mandatin si kryeministër i parë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut.Top24

Njeriu mbahet mend për veprat që i lë në trashëgimi për gjeneratat e ardhshme dhe rrugët që i trason në histori. Nuk ekzistojnë fjalë mjaftueshëm të fuqishme që e përshkruajnë kontributin dhe vizionarizmin e Ali Ahmeti në ndërtimin e historisë bashkëkohore të shtetit tonë. Sot jemi dëshmitarë të edhe një dite historike për ne! 

https://www.facebook.com/share/p/TpcH3pkhAdqSf4gU/?mibextid=WC7FNe