Mbi 210 mijë euro brenda një viti ka harxhuar komuna e Tetovës dhe Bilall Kasami për udhëtime. Nuk dihet nëse këto udhëtime kanë qenë zyrtare apo partaike.

 

Edhe pse komuna e Tetovës ende nuk i ka lëshuar rrogat e administratorëve, por harxhimet për shëtitje janë jashtë çdo standardi.

 

 

Vlen të të theksohet se komunat tjera si e Gostivarit kanë harxhuar vetëm 11 mijë euro.

 

Në rrjetet sociale kanë vazhduar të përflitet se Kasami ka paguar edhe për tubimet partiake që i kishte në Gjermani dhe Zvicër edhe atë për njerëz të partisë e jo të komunës së Tetovës./TS/