Zëvendës ministri i MPB Nazim Bushi realizoi takim pune me delegacionin e lartë të ODIHR-të të udhëhequr nga  Keara Kastaldo, këshilltare e lartë për procese zgjedhore në Zyrën e OSBE-së.

Bashkë me kolegët ministra zhvilluam takim pune me një delegacion të lartë të ODIHR-së të kryesuar nga z. Keara Castaldo, këshilltare e lartë për proceset zgjedhore në zyrën e OSBE-së.

Gjatë këtij takimi shpreha falënderim për bashkëpunimin dhe përpjekjet që ODIHR sistematikisht bën me qëllim të realizimit sa më transparent të çdo procesi zgjedhor në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme do të jetë e angazhuar tërësisht që të mundësoj zgjedhje të drejta, demokratike dhe të sigurta kurse monitorimi nga ODIHR-së do të jep një ndikim të rëndësishëm në promovimin dhe ruajtjen e standardeve demokratike gjatë procesit zgjedhor.

https://www.facebook.com/photo?fbid=1143785976779120&set=pcb.1143786076779110