Qendra për Menaxhim me Kriza ka shpëtuar një shtetas turk i bllokuar mes fshatit Konjarevë dhe pikës kufitare me Bullgarinë.

Përkatësisht, pas një telefonate në numrin 112 për një shtetas turk të bllokuar në zonën ndërmjet fshatit “Novo Konjarevë” dhe pikës kufitare me Bullgarinë, QKM-ja rajonale e Strumicës ka komunikuar menjëherë me SPB Strumicë, pas së cilës policia kufitare e Novosellës ka shkuar në në terren dhe gjeti personin, i cili ishte gjallë dhe shëndoshë, ai u largua i sigurt nga fusha”, thonë nga QMK.

Njëkohësisht, QKM-ja ju kujton të keni kujdes kur ecni në natyrë, në vendet më të larta dhe malet në vendin tonë, sepse në kushtet e dimrit vendet me borë dhe akull janë të rrëshqitshme.