Më 01.02.2024 në ora 12:10 në SPB Shkup, zyrtari policor për siguri në Burgun e Idrizovës ka vërejtur se E.S. i punësuar ushtarë në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut, i cili njëkohësisht ka qenë roje në këtë burg, nga njëra kullë që shërben për vrojtiim ka hedhur në oborrin e burgut një çantë me 10 celularë, të cilën e mori një prej të burgosurve. E.S. është arrestuar nga Policia Ushtarake dhe po merren masa për zbardhjen e ngjarjes.