Ministria e Punëve të Brendshme i informon qytetarët se të shtunën (03.02.2024) do të punojnë sportelet për dhënien e dokumenteve të gatshme në objektet Beko dhe RTVM në Shkup (nga ora 08:00 deri në orën 16:00)